Illés zenekar
Az utcán

Galuska-Tomsits László - Megyei rendőr és tűzoltó nap

Megyei Rendőrnap lesz szombaton! Rengeteg program várja az érdeklődőket: főzőverseny, ügyességverseny, veteránautó kiállítás és rengeteg bemutató: bűnmegelőzés, kutyás, önvédelmi, fegyver! Ezen felül terítékre kerül Budaörs motoros rendőrei és polgárőrei, a lezajlott forgalomirányító verseny és természetesen a traffipaxok! Ez a délutáni műsor Szénási Marcival és Galuska-Tomsits Lászlóval ezredessel, kapitánységvezetővel!

 

 

 

01: 

02: 

03: 

04: 

05: 

06: 

Májer Emese és Tamás Anita - Ifjúsági Klub

Májer Emese és Tamás Anita az Ifjúsági Klub programjairól mesél! Előrelátók vagyunk, így már téma a nyári táborok és szakkörök is. A múltba is visszatekintünk, mivel fát ültettek és szemetet is szedtek a Föld napja alkalmából! Ez a délutáni műsor Szénási Marcival, tudjon meg többet Budaörs programjairól nem csak fiataloknak!

 

 

 

01: 

02: 

03: 

04: 

05: 

06: 

Kovácsné Lupás Adrienn és Kondor Klaudia - Kamaraerdei Közösségi Ház

A stúdióban Kovácsné Lupás Adrienn, Kamaraerdei Közösségi ház vezetője és Kondor Klaudia, aerobic edző! Tudjon meg többet a budaörsi programokról, azon belül is a Kamaraerdei Közösségi Házról! Egész napos program sorozat Kamaraerdő napja alkalmából, ezen felül állandó programokkal is várják az érdeklődőket! Ez a Térerő Rédl Ádámmal!

 

 

 

01: 

02: 

03: 

04: 

05: 

06: 

07: 

08: 

Bakai Gyöngyi, Mocsári Réka, Eller Erzsébet - Kortárs segítő csoport

Ne csak Karácsonykor segíts! Ezzel a felkiáltással indított el egy akciót a Budaörsi Napló, idén nem a probléma a központ, hanem akik megoldják. Bakai Gyöngyi kortárs segítő csoport vezet, Mocsári Réka pedig tagja az egyik csoportnak. Három fajta kísérletet is megcsináltak Budaörs utcáin, a cél, hogy felmérjék az emberek segítőkészségét. Mennyire voltak segítőkészek a járókelők? Mennyire nyitottak a gyerekek a segítségnyújtásra? Hogyan lehet csatlakozni a csoporthoz? Ez a délutáni műsor, a stúdióban Szénási Marci, Eller Erzsébet, Bakai Gyöngyi és Mocsári Réka!

 

 

01: 

02: 

03: 

04: 

05: 

06: 

Petró Tibor - Tűzoltó és Rendőrnap

Petró Tibor a stúdióban! Tűzoltó és Rendőrnap lesz április 23-án szombaton,  és a legizgalmasabb része az Országos katasztrófavédelmi ifjúsági verseny döntője, ami reggel 8 órakor kezdődik! Miért izgalmas? Mert Budaörsről a Kesjár Csaba Általános Iskola csapata is indul rajta! Emellett még szóba kerül a tűzoltó laktanya felújítása, évértékelés és más rengeteg téma! Ez a Térerő Rédl Ádámmal!

 

 

 

01: 

02: 

03: 

04: 

05: 

06: 

07: